Verzenden en retourneren

Levertijden en transport

De FIAM tafels worden gemaakt bij opdracht. Dit betekent dat de door u bestelde tafels speciaal worden geproduceerd op het moment dat u de tafels besteld. De levertijd bedraagt hierdoor 4-8 weken. De tafels worden gratis door eigen personeel bezorgd en indien nodig ook gemonteerd. Indien u wenst dat wij de montage verzorgen bij tafels met muurbevestiging, wordt er een aparte offerte opgesteld daar dit veel tijd in beslag neemt.

Het afhalen of ontvangen van de bestelde goederen

De door u bestelde goederen worden na ontvangst gratis afgeleverd en gemonteerd bij u. Zodra wij de tafels ontvangen vanuit Italië nemen wij contact met u op voor het maken van een leveringsafspraak. Indien u de goederen wenst op te halen is dit ook mogelijk. U haalt de goederen dan op bij onze showroom in Leiden op de Volmolengracht 4 .

Verzenden naar België

Wij leveren onze tafels ook aan Belgische klanten. Als u vanaf een Belgische rekening wilt betalen, kiest u dan in het bestelproces “Overboeking”. Wanneer u hier vragen over heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Goederen retourneren

Betreft het retourneren van goederen, zie artikel 6 van onze algemene voorwaarden. De herroepinstermijn is 14 dagen. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.

Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

De consument zendt het product terug met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

3 mogelijke manieren van retourneren

1. U komt het product zelf retourneren in onze showroom, te Leiden
2. U laat het product retourneren via een externe partij. De gemaakte kosten zijn voor uw eigen rekening
3. U laat het product door onze koerierdienst ophalen. Hiervoor brengen wij €25,00 in rekening

Retour aanvragen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, vragen wij om de volgende gegevens op te sturen naar info@glazentafel.com

– ordernummer
– welk product
– reden van retournering

Retouradres

GlazenDesignTafel.nlonderdeel van Vidre Glastoepassingen


Volmolengracht 4
2312 PH Leiden